Endoplazmikredikulum Selam kızlar yumurtlama 8.gunden beri gölgeli zaten görüyorum bugünde 12. Gün böyle çıktı. Uygulamaya göre bugün regl günüm Sat 10 Ekim çatlama 26 ekim
Deletedmom_247 Endoplazmikredikulum derdim kesinlikle sizi üzmek değil asla. Bence bekleyin 14. veya 15.gün tekrar test yapın. Kendimden örnek verirsem bende 12.güne kadar hatta 13 pozitifti. Fakat 14.15 te negatife döndü zaten 16.veya 17.günde de regl olmuştum. İnşallah sizin vardır. Ama bence bu kadar acele etmeyin derim. Sonrasında üzülmemeniz için.
Endoplazmikredikulum penbe_karisi inşallah vardır sende benim herpostuma yorum yapıyorsun valla çok teşekkür ederim. Başkada kimse pek görmüyor zaten 😅
Endoplazmikredikulum penbe_karisi yok kız görev olarak hiç düşünmedim yardımcı olmak fikir vermek çok değerli 🥰
Endoplazmikredikulum Esrakrc ayy hadi ya yarın için sakladığım son 1 testim var inşallah artık net belirgin olsun istiyorum. 🥹
Endoplazmikredikulum Deletedmom_247 çok haklısın evet bakalım hayırlısı olsun zaten bende umitlenmek istemiyorum inşallah vardır yoksada neyapalim vardır Allah’ın bir bildiği 🥹