sibelipek3101 Kızlar migrostan alışveriş yaptım yumurtalardan 5-6 tane kırık gelmiş bazıları da yerinden çıkmıyor cikartirsam kırılacak yani iade talebi oluşturdum. Para iadesi yaptılar fakat gelip yumurtayı almadialr almiyroalr mu
erikarpuz sibelipek3101 almıyorlar ben de kurabiye almıştım pakette ufalanmıştı para iadesi yaptılar almaya gelmediler
dilaradoyan sibelipek3101 kırılan ürün olduğu için almayabilirler. Müşteri hizmetlerini arayın isterseniz yine
Ayseguls_baby sibelipek3101 biz sürekli migrostan alışveriş yapıyoruz canım gelip almıyolar imha edin diyolar. Eşim diyor gelip alsa ekstra benzin yakacaklar uğraşmazlar. Para iadesi yapıyorlar
daisy__ dilaradoyan canım benim kardeşim Migros’ta çalışıyor ona sordum para iadesi yapsalar bile depoya iade olması için yumurtayı almaları lazım aldığı mağazayı arayıp detaylı sorsun diyor
sibelipek3101 daisy__ müşteri hizmetlerine yazdım aramadilar bir gün daha bekleyeceğim almazlarsa ihtiyaç sahibine vercem
daisy__ sibelipek3101 gene bi bekle canım sizin orda nasıl bilmiyorum ama ben geçen meyve sebze alışverişi yaptım biberin içine 3 4 tane dolmalık biber karışmış onu bile yazdım gelip aldılar🤣🤣
Fusya sibelipek3101 valla canım ben iki tane ev terliği almıştım numaralarını yanlış göndermişler gelip onları bile almadılar ama parayı iade ettiler