Esrakrc En üsteki 12. Gün akşam alttaki 13. Sabah 14 gün de en alttaki bu sabah kan vermeye gittim ama delik deşik ettiler damat bulamadılar sinirlendim çıktım 😭
Cerensolmaz Esrakrc Canım yarın gidip kan ver bence eğer damar bulamadıysa farklı hemşireye ya da hastaneye yaptır bence inşallah vardır testin var ama inşallah vardır
Bukad Esrakrc olsun canım vardır bunda da bi hayır. Erkenden beta bakmak da iyi değil ki sonra acaba artıcak mı artmıcak mı diye insan stres olup duruyor. 1-2 gün dinlen sonra verirsin
Bukad Esrakrc belirtin varmıydı canım benimde bugün iğnenin 13. Günü göğüslerim patlıcak gibi başka da bi belirtim yok test yapmadım hiç. 10. Gün yaptım sadece iğne etkisi geçmişmi diye bidaha yapmadım yapmaya cesaret edemiyorum 😂
Esrakrc @"Bukad Bukad iğnenin 12. Gününe kadar vardi belirtim ama muhtemelen iğnenin etkisiydi 5 gün baş dönmem kaşıkta hassesiyet akıntı falann vardı ama 3 gündür hiç bi belirtim yok
Bukad Esrakrc benimde çatlamanın 7.günlerinde rahim batmam oldu baya 2 gün sürdü ama sonra geçti bi belirtim de yok bu sabah yapıcaktım kararsız kaldım yapmadım sadece göğüs hassasiyetim giderek artıyor yarın sabah yaparım artık bakalım
Sudesahin_23 Esrakrc canım bende bugün 12.gündeyim testlerim profilde var öyle çıkıyor hamile olabilir miyim acaba ya