Patiliannesi Herkese merhaba kızlar sonunda miniğimle kavuştuk❤️ darısı sizlere sağ salim bebişlerinize kavuşursunuz inşallah. Spinal sezeryan oldum merak ettiğiniz birşey varsa cevaplayabilirim
LeydiDaisy Patiliannesi hayırlı olsun baş ağrısı var mı burda çok okudum kötü bi baş ağrısı yapıyo spinal diye bnde ilk doğumumda acil oldupu için genel olmuştm bunda bebeğimi görmek istiyorm o duyguyı yaşamak istiyorm bi zorluğu oldu mu nasıl bi histi 🥰
Patiliannesi LeydiDaisy Baş ağrısı da bel ağrısı da yaşamadım ameliyatım çok iyi geçti 45 dk falan sürdü çıktıktan bir saat sonra ağrılarım başladı ama dayanılmayacak bir ağrı değildi herkesin bünyesi farklı tabi bana göre rahat geçti korkulacak bişey yokmuş gerçekten
Patiliannesi Melike_mlke İğneden bi 10 saniye sonra sıcaklık geliyor ayaklardan bele doğru uyuşuyor yavaş yavaş ameliyattan 2 saat sonra da tamamen geçti uyuşukluk
LeydiDaisy Patiliannesi ben sadece baş ağrısından korkuyorm 😪 burda çok okudum çnkü ama korkmamam lazm insanın başına korktuğu şey gelir ya Allah korusun😅