Kızlar 37+6 da doğum haftası aldım erken alma sebebim bebeğimin gelişimi yavaşlamıştı. 30 Ekim’de sabah 8 buçuk civarı hasteneye gittik. Hazırlıklar yapıldı odama yerleştim vs sonra ameliyat için beni hazırladılar ben korktuğum için genel anestezi olmak istedim ama oradaki hemşire beni ikna etti ve destek oldu. Ameliyata girdim ve belden iğne yapacaklardı çok korktum kımıldarım diye ama o kadar hafif birşey ki asla ama asla hissetmedim sıfır acı. Uyuşma var mı diye sordular ayaklarım bir dakika içinde karıncalanmıştı. Hemen yatırdılar ameliyat başladı doktorum geldi konuşarak beni sakinleştirerek doğumu gerçekleştirdi yarım saatte bitmişti. Sonra odama girdim 5 saat sonra yürüyüş istendi ayağa kalkarken çok hafif yanma vardı ama hiç zor değildi çok güzel yürüdüm 3. 4. Kez ayağa kalktığımda daha rahat yürüdüm sadece idrar yaparken biraz vajinada yanma oluyor o kadar eve geldim gayet iyiydim ertesi gün ufak Ufak işlerimi yaptım şuan 7. Günümdeyim ve bebeğime kendim bakıyorum tek başımayım ve çok şükür Allah’a gayet iyiyim uzun oldu ama darısı isteyen kız kardeşlerime olsun inşallah ❤️❤️