serius canım benim o zaman bağırmadan önce kırmızı alarm diye bağır yani yaptığın şeyi terk etmezsen kızmaya başlayacağım uyarıları yapıp çok defa uyarmana rağmen dinlemezse için rahat şekilde bağır çünkü disiplin öğrenmek zorunda bu arada otistik bi çocukla muhabbet etmiştim parkta o kadar hızlı hareket ediyordu ki çocuklarım korkunca yanıma çağırdım annesi bağırdı insanları rahatsız etme diye bende hiç rahatsız olmuyorum izin verirseniz otursun dedim çocuk tam benim yanıma oturdu bana güvendi kendini iyi hissetti allahım hayatım boyunca hiç öyle bi zekayla karşılaşmadım bu kadar faydalı bi muhabbet etmedim. Pilavı diyo tencereden alıp tabağa koyarken kaşığı ters çevirerek koyarsak tabaktaki pilav sımsıcak olur ben sıcak severim. Burada ki detayı anladın mı aşkım düşündüğü şeye bak pilav yeni pişti ondan sıcak gibi basit bi manadansa pilavın en dibi diyor en üste gelince sen en alttaki pilavı yemiş olacağın için aşırı sıcak oluyor🥰 ay inşallah yazınca anlaşılmıştır baya muhabbet ettik çocuklarla tanıştırdım zeka küpüydü oğlunla bol bol karşılıklı konuşun daha 4 yaşında deme öyle bi dinlerki puan sistemini ona topla yapabilirsin yada başka bir cisimle erken uyumak 5 tane top demek mesela uyku gecikirse torbadan 3 top çıkart seni dinlememekte ısrar ederse sınırlarını aşarsa 7 tane top çıkart torbadan hakbuki torba dolunca en sevdiği istwdiği bi oyuncağı alacaktık vs de🥺zaten er yada geç oyuncak alacağız bunu avantajlı duruma çevirelim eşin konusnda gerçekten hiç üzülme yapmayan çok erkek var bırak ilgilenmemeyi niye erkekler şehir dışındalar anne çocuklarla tek ilgileniyor vs bunları düşün aşkım bide destek alırsan herşey yoluna girer arada bir bağırırsın arada bir ağlar bağırdın diye olur yani çok takılma