EliffCandan Arkadaşlar bebişler ortalama kaçıncı haftadansonra küveze gerek kalmadan yaşayabiliyor erken doğum riskim var 33+3 teyim bebeğimi küveze girmeden kucağıma almak istiyorum geçen salı kilosu 2.050gr dı🤰ne kadar daha sabretmeliyim.
Mrvaydn18 EliffCandan canım 36 haftayı tamamlauonva erken doğum yani prematüre riski ortadan kalkıyor. Benim de erken doğum riskim vardı dört gözle 36. Haftayı dolduröahl bekledim. Şükür 37+3 oldum.
Elifbekir Canım kafana takma bir bakmissin zaman geçmiş bebege bağlı diyr buluyorum. Kilosu ve başka bir skntisi yoksa yeri geldimi. Almıyorlar ayını. Doldurmuş bebek bile Yeri geldimi. Küveze giriyor önemli. Olan sağlıklı. Olması üzme kendini
Mrvaydn18 EliffCandan gelir gelir canım ben de çok panik yapmıştım doktor bebeğin suyu da az demişti ama şükür 37 haftalık olduk. Ayrıca 37. Haftada daha da ağırlaşıyor insan şimdi de ben kızımla anlaşöa yapıyorum 15 gün içinde doğ diye 😂
Nurysf Canım o hiç belli olmaz tamamen bebeğine bağlı yani erken doğup kuvoze girmeyende var tam vaktinde doğup solunum sıkıntısı çektiği için kuvozde kalanda var pozitif düşün negatif şeyleri çekme kendine 🤗