canannnblbll sütüm bebeğime yetmiyor mama vermek durumunda kalıyorum ekstradan, sütümü nasıl arttırabilirim
Burcak61 canannnblbll sütünüzü sağın benim de ilk başlarda yetmiyordu ama sağa sağa çoğaldı artık sağmıyorum ilk hafta sağdım bebeğim 22 Ekim de doğdu
papatyakokulugece canannnblbll bol su içmek oncelikle incir tatlısı yapıp yiyorum tahin yiyorum ve bol bol emzir emdikçe artıyor iki aylık üç dört kere mama verdim sadece hiç sagim yapmıyorum ben yenidoğan döneminde Bir kaç kere yaptım sürekli uyuduğu için ememiyordu süt bosa gitmesin diye sagdim sonra bıraktım zaten kendine gelince
alara17 canannnblbll benim sütüm çok azalmıştı bol su içmeye özen gösterdim.ayrıca süt arttırıcı besinlere mutlaka yer verdim özellikle tahin çok işe yaradı. Tanıdığım birinin diyetisyeni emziren anne çayı çıkarmış onu denedim ve 1 haftadır düzenli kullanıyorum çok iyi geldi. Trendyoldan holivia tea bakabilirsin gerçekten işe yarıyor
canannnblbll Burcak61 teşekkür ederim göğüs pompam şuan bozuk yoksa normalde sağım yapıyordum yenisi gelince başlayacağım yine sağıma