260814 Merhabalar çatlağım Yok henüz 28 hafta 4 günlüğüm ama göbeğim kaşınıyor birazda kuru eşim bugün Hindistan cevizi yağı almş soğuk pres netten baktım kullanılabilir diyo kullananız varmı bilgilendirirseniz memnun olurm
Yagmurerol 260814 hindistan cevizi yagi kullanani cok duydum bende alicaktimda vazelin kullanmaya basladim cok memnun kaldim nemlendirmesinden 32 haftaligim suan benimde hic catlagim yok umarim olusmaz🙈 genetik diyorlar ama kismet artik
Shrnbcil 260814 39 haftaligim. Uni baby bakim yagini kullandim. Son haftaya kadar hicbirsey yoktu bir haftada catladim 😭
260814 Yagmurerol evet vazelini bebeyağını bide Hindistan cevizi yağını hep duydum ama çatlağım Yok die almadm inşallah çatlamayız
Yagmurerol 260814 genelde herkes birden hoop diye çatliyor o yuzden catlagim yok diye sevinemiyorum😅 herkesin soyledigi sey ayni catlayacagin varsa catliyormussun bizde bakalim artik😅
Shrnbcil 260814 sorma canim yaa. 😭 son hafta hem de cok catladi. 39a kadar gel sen 38 de basladim catlamaya 😭
Nezaketyildiz Kalçamın altında çatlaklar oluştu 28 haftalığım:( ama göbeğimde bi şey yok umarım orda olmaz oysa ki bAdem yağı Bebek yağı kullanıyorum ama ara sıra 😃
260814 Nezaketyildiz inşallah canm badem yağı kıllandırıyor die sürmek İstemedm çnkü zamanında kaşlarım çıksın die sürmüştüm ve süper sonuç almıştım bende kararsızm sürsemmi sürmesemmi die Hindistan ceviz yağını 🤔
Nezaketyildiz Aynen hamileliktenmiş zaten canım kaşlarım falan bi ara dökülmüştü az.tabi şimdi çıktı daha iyi ilk öğrendiğimde fena kaşım dökülüyordu😂😂😂😂