Anneler bebeğim 44günlük. Doğumdan 2 hafta sonra başladı şikayetimiz. Bebek devamlı uyanık ve uyanık olduğu her dk ağlıyor nerdeyse katılma nöbetine giriyordu. O zamandan beri eşime bu çocukta bi şey var gaz değil diyorum. 2kere acile götürdük karnı şiş gazı var dediler makattan yıkama yaptılar. Doğumdan itibaren takibini yapan doktor da gaz olarak değerlendirdi. Ama çocuğu sakinleştirmenin imkanı yoktu. İçim rahat etmedi salı günü başka bi doktora götürdüm belirtileri süt alerjisine benziyor dedi kaka testi aldı sonucunda süt alerjisi olarak değerlendirdi beni diyete soktu. Salı gününden beri söylediği şeyleri yemiyorum hiç bi şekilde tam uydum. Oğlum sadece bu sabah bi kaç saat huzursuzlaştı bi de akşam üzeri. Normalde gem sabahları öğleden önce hem de akşam 6dan sonra 5-6saat bizim için travmaydı. Uykusu düzeldi akşam 7den beri de uyuyor. Diyet hemen etki eder mi böyle? Devamlı ağlayan bi bebek ya acaba hastalandı mı diyorum? Evde herkes grip şu an. Ateşi yok hırıltısı var ama o hep vardı süt alerjisinde de oluyormuş. Herhangi bi huzursuzluk yok yani sadece arada gaz sancısı ve ıkınması oluyor o kadar. Fazla pimpirikliyim sanırım uyusa dert uyumasa dert gibi😒