gokbennn Kızlar merhaba 178 boyundayım 96 veya 98 kg olduğumu düşünüyorum (tartılmaktan korkuyorum) ilk gebeliğimde 88 ile hamile kalıp 105 ile doğuma girmiştim siz ne durumdasınız gebeliğin ilk 3 ayında sizce kilo verilirmi dikkat ederek🥲
sunbloom123 gokbennn kesinlikle verilir ama tabi bii diyetisyen liste yardımıyla ben 14 kilo verdim şuan yavaşladı tabi ama almamaya çalışıyorum kilolu biriyim zaten 100 civarı
Deletedmom_8793 gokbennn 98 ile hamile kaldım 106 ile doğurdum şimdi 94 ile hamile kaldım şuan 98 olmuşum 18+3 olduk
medisinbebisi Boyun uzun olduğu için avantajlısın. Yakın arkadaşım 88 kiloyla hamile kalmıştı ama onun boyu 160 falan. İlk 3 ayda 8 kilo verdi doğuma da 90 kiloyla gitti. Yani diyetisyen desteğiyle süreci güzelce yönetebilirsin
gokbennn medisinbebisi boy avantaj evet ama hissiyat ve kiloya takıntılı olmak berbat bişey hem çok takıyorum hemde iradesiizim😒😒
gokbennn sunbloom123 kolaylıkla verdinizmi acaba ben çok diyet yapıp bıraktım diyetisyene gitmeye yüzüm yok 🙄🙄
sunbloom123 gokbennn ilk gebeliğim o yüzden de biraz pimpirikliydim ve biraz daha yüksek kiloda hamile kaldığım için birde mide bulantısı yaşadığımdan benim için zor olmadı ilk aylar bulantı kusmalarda hatta bnce daha kolay gibi ama her hamilelik her bünyede aynı değil tabiki
medisinbebisi gokbennn kiloya bende takıntılıyım biraz. Bir süredir sıkı diyetteydim 10 kg verdim 5 kg daha verecekken hamile olduğumu öğrendim. Ama ilk 3 ayımda kilo vermemi istemedi doktorum ideal sınırlarda olduğum için 169 boyum 63 kg. Şuan 9 haftalık gebeyim kilom sabit kaldı
Vildan17 1.70 boyum var şu an 82 kiloydum 9 haftalık hamileyim henüz kilo almadım hala aynı devam ediyorum şimdilik kaç kilo alıcam bakalım
gokbennn sunbloom123 benim de ilk gebeliğimde ilk ayda 4 5 kg gitmişti ama sonrasında 20 kg olarak geri döndü şuursuzca yediğimdenn kaynaklı🙄🙄
kizmizimavi gokbennn 168 boyum. İlk gebelikte 72 ile hamile kaldım 87 ile doğuma girdim. Şimdiyse 2. Gebeliğe 82 ile hamile kaldım. En fazla 90 görmem lazım diyorum ama nasip bakalım
gokbennn kizmizimavi nasip gerçekten bende diyetisyen arayışına başladım artık olabildiğince en azda doğuma girmem lazım yoksa psikolojim çok bozulacak bu takıntıyla
2bebelianne gokbennn 88 le hamile kaldım 10 gün sonra doğum yapacağım 95 oldum bende çok dikkat ettim sağlıklı yeterli beslendim neredeyse hiç kaçamak yapmadım tabi canım bişey isterse yedim ama abartmadm🥹
Limons gokbennn ben ilkinde 88dim 93 ile dogjma girdim. Simdi 93 ile hamile kaldım 30. Haftamdayim 94 kiloyum özellikle bir sey yapmadım ama sanirim bebise gitti birkac kilom
Limons gokbennn insallah, yani şuan yok sanki, ama şeker çıktı cok dikkat edemiyorum. Etmeye çalışıyorum🙏