nergiz_c Ocakda doğum yapacak olanlar varmı? Cinsiyetini və ayın kaçı doğacağını yazalım kimlərdə aynı bakalım 🥰♥️
twokidsmom nergiz_c tam vaktinde gelirse 10 ocak ama ben dogum günümde yani ocakta gelsin istiyorum🥰 2.oglum olacak Allahın izniyle☺️
Seyda1717 3 Ocak son gözüküyor ama Piskolojik olarak yorgun bitkin halsiz keyifsiz berbat hissediyorum 2 erkek annesiyim kızım olacak inşallah ama çok zor geçti ve geçiyor
Alpker twokidsmom ay bu ben benimkide böyle olacak gibi gözüküyor. Hastane çantası falan hazırladınız mı ? Diğer oğlunuza kaç yaş fark var aralarında
twokidsmom Alpker ay yok daha eksikleri var baya. 2.olmasinin rahatlığı var biraz sanirim. Oğlumla aralarında tam 2.5 yas olcak insallah
hayirlisi06 Aloska benimki kız seneyle ilgisi yok üstelik ikiz kız 😂üstelik iki kızım daha var Kızlar hep beni buldu zaar 😂
anneyimbenaa nergiz_c 21 Ocak ama ilki erken olduğundan Buda erken olabilir dedi doktorum 6 Ocak olsun istiyorum 2026 güzel olur ama kızım bilir artık 😂
bedistelekkk Normal doğum olacağından tarih belli degil tam ama ocak 10 15 gibi görünüyor kızımın gelmesi 😍