Eminer Bfhvcffesra bugün banada dedi doktorum ama bende bilmiyom nasi sayilacagini bnmde ilk hamileligim
MMB Bfhvcffesra yemek yedikten sonra sol tarafiniza uzanip 10 defa hareket etmesi lazım o şekilde hissedersin
Busrademiir Bfhvcffesra Bebeğinin hareket etmesi en çok önemli olan durum, sayıya takılma hareketlerine bak en sağlıklısı bu hareket ettiği sürece iyidir çok şükür bende saymıyorum çünkü 34 haftayım uyku saatlerini çözdüm kuzumun o uyku saatleri içinde hareket etmediği süre içinde rahatım, uyanınca zaten ben buradayım anne diyor büyüdükçe zaten her şekilde daha fazla hissediyorsun😊
semazkcblc Bfhvcffesra canım bana doktorum günde 10 defa hareket etmesi gerekiyo dedi ama ben onu denedim çok karıştırıyorum. Bi tekme attodu 15 dkka sonra hıçkırıp 2-3 tekme daha savuruyodu ee şimdi bunu saycam mı falan oluyodum. 2saatte bir kontrol ediyorum şimdi. Doktora söyledim böyle yapıyorum diye olur dedi.2 saati geçmemesi gerekiyo hareketsizliğinin
Bfhvcffesra Eminer canım takmıyorum hissettikce tamam diyorum attı bebeğim 🤣🤣🤣🤣iyi diyorum kızım yani kendimi avutuyorum sen kaç haftaliksin
Bfhvcffesra MMB teşekürler cnm ama inan arada bir atıyor tamam diyom takmamaya çalışıyorum takarsam kafayı yerim
MMB Bfhvcffesra takma canım benim de en son postumu gorursen eğer bugün bende korktum şimdi hareketlendi çok şükür uyuyor da olabilir 10 defa atarsa bı sıkıntı olmaz Allahin izniyle ama yine de gün içinde surekli takip et uyiyo da olabilir bazen 🤗
Hilalst AZehraa benimde 22 de cok hareketliydi , 23 te bir iki gun hissetmedigim olmustu 24 e kadar cok nadirdi , simdi 25 olucam karnim bi taraftan bi tarafa gidiyo nerdeyse cok sukur , 23. Haftada sanirim yavasliyolar endiselenmeyin :)
AZehraa Hilalst dün iyiydi bugün bir tuhaf çok az hissediyorum dün daha kuvvetliydi bir de kanama oldu ben de o yüzden tedirginlestim
AZehraa Hilalst gittim bir hafta hastanede kaldım hiç bir sıkıntı olmadığı anlaşılınca taburcu oldum. Dış etkenlerden kaynaklanan kanamaymis
AZehraa Bfhvcffesra kanama için gittim hem de olur olmaz gitmiştim bir hafta hastanede yattım bebekte plesantasinda kesesinde rahim de bir sıkıntı olmadığına emin olunduğunda taburcu oldum.