aysel333 Mantikli evlilik mantik evliliyi qaliba 😅😅 6 senemiz oldu 2 ci cocumuzu bekliyiruz . Esime saygim sevgim sonsuz ondan ayri bir gunum olmasin . Birde su cumleleri kavqadan hemen sonra soylermisimm😂😂😂😂😂😂😂🤣
Deletedmom_7156 Cukulutalisalep aşk aynı AVM’de calışıyorduk evlendik 7 sene oldu birlikteliğimizde şimdi ikinci çocuğumuzu bekliyoruz 🥰🥰
eed21 Valla mantığınıza uymuyorsa paşa paşa aşk acınızı çekin uzak durun derim. Mantığınıza yüzde yüz uyuyor ama hiç ısınamadıysanız yine uzak durun 😂 ikisi bi arada mantık ağırlıklı bence
mdc0860 Lavista inşallah ben de anlarım bazen çok ama çok üzülüyorum, aşkın kör gözüne sahip olmadığım icin
Lavista mdc0860 maalesef bazen körü körüne aşık olmak da yetmiyor. Aşk bir yere kadar ama hayatın gerçekleri çok acımasız.
supermooomy Aşk evliliği yaptım lise aşkımdı çok mutluyum eşimi çok seviyorum olur ya evlenemeseydik çok içerlerdim açıkçası😂
aselinannesi38_ Cukulutalisalep hem aşk hem mantık ama bizim aşk tek taraflı platonik bir aşktı eşimin bana olan zaafıyla ilerledi aramızda birşey yokken is yerime gelip gidip ben seninle evlenecem dedi sözünün eriymiş dediğini yaptı 😅❤️