edaabykl Merveykar evet nub yukari bakiyor gibi o yuzden erkek dedim ama tabi tahmin doktorun daha iyi soyler 13-14.haftalarinda
Merveykar mlkunal inşallah canım benmde 2 kızım var doktor nub çıkıntısına bakınca çok erken hafta tahmini zor ama şuan kıza benziyor dedi ama ilerleyen haftada nub yukarı kalkıp erkekte olablr dedi
Merveykar mlkunal nub yukarı doğru olunca erkek yatay olunca kız oluyor muş flan ama çok erken hafta dedi 11 haftalık onun için kesin değil dedü bilemiyorum
Merveykar edaabykl pozisyondan dolayı cnm heralde diğer bi resimdede nub karşuya bakıyor ona göre kız olablr dedi
edaabykl Merveykar olabilir canim ama evet erken daha benimde 11+5 ultrasonum var ondada bacagini havaya kaldiirmis ben inceledim çıkıntı goreemdim bende cok merak ediyorum nedir diye 🫣😄
Merveykar edaabykl ay kıza benziyor ya boş bacak arası bizimki bacak arasından bakmadı nub teorisine göre diyo anlamadımki
edaabykl Merveykar kiz nerden gordun bacak arasını ben bakiyoom bakiyom goremiyom insallah kizdir bidenecik oglum var buda kiz olsun istiyorum sağlıklı olsunda 😄🫣
Merveykar edaabykl erkek olsaydı nub yukarı bakardı bişekilde görünürdğ ya niyetlerden ben kız hissettim cnm😀 inş kızın olur benmde 2 kızım var bunu erkek istiyodm hakkımızda hayırlısı olsun 🌺