Sevgidendi Kızlar 28+4’teyiz bebeğimin kilosu 1140 gr , doktor 1 hafta geriden geldiğini söyledi , sizlerin nasılll
Bus51 Sevgidendi 28 de 1240 dedi bana da ,geri falan değil bence sizinki ,genelde 1000 1200 civarı oluyorlarmış
Aysecan0335 Sevgidendi 28+0 da 1405 çıktı 1 hafta önde ama eşim ve benim genetiğimizden kaynaklı olabilr bu durum ilk oğlumdada böyleydi sizinde gayet güzel
Elzem123 Sevgidendi ben de pazartesi gitmiştim 28+5’te kilosu için 1421 haftasıyla uyumlu gidiyor dedi ekrana baktım 29+5 olarak görünüyordu belliki 1 hafta ileri de ama ben şehir değiştirdim farklı dr geldim normalde hep 2-3 gün geriden giderdik ya cihaz farklı çıkardı ya da çok şükür toparladı canım. Seninki de gayet iyi sıkıntı etme. Avakado ceviz kefir tüketiyorum sende tüket.
bersah34 Sevgidendi bugün tam 28 haftalık oldum regl tarihine göre ama bebek bı hafta önden gidiyor ultrasona göre yani 29 haftalık gözüküyor hangi tarihe göre gideceğim bilmiyorum ama 1115 gram dedi iyimi bilmiyorum ilgisizdi doktorum değiştireceğim hiç bişey söylemedi
Sevgidendi Gecegunesi bana başka bir doktor gecen hafta 1 hafta önde gidiyor demişti, bu hafta başka bir doktor ise 1 hafta geriden geliyor dedi
Gecegunesi Sevgidendi kız dediler , ben tek bi doktora gidiyorum ya. 3. Hamilelik diğer ikisi de aynı doktorda idi. Sizin cinsiyete ne dediler
SenaEf Bizimde 28+5 de 1120 gram doktor bize de 1 hafta geriden geliyor dedi 😥 çok stres yaptım bu durumu
sanli26 SenaEf sakın stres yapmayın benim bebeğim de 29 haftalikken 1144 gramdı 2 hafta gerilik vardı. 31 haftadan sonra kilo alımları artıyor siz protein ağırlıklı beslenin. 💗
Sevgidendi Gecegunesi benimki erkek , genelde erkek bebekler daha ağır olur diyorlar ben de endişelendim
Sevgidendi Elzem123 çok tesekkür ederim tavsiyen için , hepsini tüketicem, evet ben de farklı cihazlarda iki farklı söylem aldım ama tam kilo artış dönemleri beslenmeme biraz daha dikkat edeyim
Alpker 28+0da 1695 gramdı 3 hafta önden giidyor perinatolojiye muayene olun dedi doktorumuz. Stres yapmayın son haftalarda daha çok kilo alıyorlar ben düzenli olarak sadece muz tükettim onun mu etkisini gördüm bilmiyorum
Mertmirzamm 29+5 1475 kilo doktor haftanla uyumlu dedi pek kafaya takmayın sın haftalarda kilo alımı oluyor
AslanKayra Bugün hastanedeydim 27+0 saha yeni girdik haftaya 1.025 olmuş biraz tombik olacak herhslde 😂🪬