Saraylokumu Tıklım Tıklımdı kızlar raflar boşaldı resmen 🤣 Aranızda giden indirimlerden faydalanan var mı ? Neler aldınız ?
myangelson Saraylokumu indirim mi vardı hiç haberim yok 😂😂 çok da lazım değil zaten ama dün instreet ten 1 alana 1 bedava kampanyasından faydalandık biz de. Ayakkabı aldık eşimle bir örnek sayılır 😄
Dinolisoo Saraylokumu ay ben indirimsiz zamanda gittiğimde gratise çok daralıyorum rahat rahat bakıp almam lazım. İndirimde o panikle hiçbişey alamazdım beni de parçalarlardı valla😂😂
ikiprensesannesi___ Saraylokumu şişirip şişirip sonra indirmiş gibi yapıp indirim diyorlar ihtiyacım olduğu zaman gidip alıyorum bide indirim olacak diye ona da ayrı kafa yoramam 🥲
Dinolisoo Jrnfudjrjr ne alaka ya burası sadece bilimsel fikir alma bir uygulaması değil. Kadınların toplanıp her konudan konuştuğu uygulama. Takıldığın şeye bak
penbe_karisi Almadım 🤣🤣bu ayy batttik battik herşey üst üste geldi bir yandan verdiğim kargolar bı yandan telefonum bozuldu bı yandan evin elektrik su internet telefon faturası altın günü parası üst üste geldi güme gittim 🤣🤣🤣🤣
penbe_karisi Saraylokumu zevkli ama faturası çok acı 🤣🤣🤣valla kendime bişey almadım bebişe aldım kızıma aldım🤣🤣🤣
Saraylokumu ikiprensesannesi___ kız gerçekten indirim vardı. Mesela Dalin bebek kolonyaları marketlerde veya trendyol’da 90 TL’den üstü. Ben tanesini 40 TL’ye aldım
mor_menekse1 Saraylokumu yaaaa kız hiç haberim yoktu bende bugün uğradım raflar boştu baya etketler bile yoktu düzeltme yapıyorlardı desene dünün indirimiymiş tüh bileydim giderdim :))) sen neler aldin
Saraylokumu mor_menekse1 Ben genelde bakım ürünleri aldım. Makyaj bölümü çok doluydu bana sıra gelmedi 🤣🤣
Deletedmom_7156 Saraylokumu dün şans eseri avmdeyken denk geldim deodorant parfüm kızıma bebek ürünleri agız bakım ürünleri derken baya birşeyi çok Uygun’a aldım ama çok kalabalıktı