esmaa535353 nilinannesiii benim saatim pazartesi belli olucak inşallah pazartesi yatış yapicam anestezi kanlar vs görüşmeler olucak 11 Kasım’da doğum 🥹
esmaa535353 nilinannesiii valla en iyisi olmuş benimde pazartesi yatış dedi sabahtan salı günü ameliyat dedi ama risklioldugum için ilk beni alır zannimca bilemiyorum çok heycanliyim hemde korkuluyum🥹
esmaa535353 nilinannesiii benimde pazartesi tahlillerim yapilcak nilinannesiii benimde pazartesi tahliller anestezi herşey halledicek bakalım saati kaç olur 🥹
esmaa535353 nilinannesiii çok iyi pis 39 hafta olması benim plesenta akreata olunca 37+3te olucak ikinciyi 39+3te doğum yapmıştım 3.100 doğmuştu bu seferki kaç doğucak merak içindeyim sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil
nilinannesiii esmaa535353 sağlıklı gelsinlerde hayırlısı ile inşallah rabbim tek nefes kurtarsın bacım
sinem98 Bizimde 11 kasım. İlk doğum ve o sabah direk 8 de gel 9 gibi alırım dedi. Kan vs işlerini dün hallettim. Spinal olacak birazda korkuyorum ameliyattanda inşallah çok güzel geçer hepimizinki 🌸