Zbyd3 Aldığınız güvendiğiniz bi sayfa var mı pamuk kumaş istıyorum ben bi kaç yere sordum ama güvenemedim yardımcı olurmusunuz hangi sayfalar var
Halista Zbyd3 Sedef nakış evinden yaptırdım çok memnun kaldım. Tulum kumaşı yumuşacıktı penye takım battaniye yaptırdım çok beğendim. https://www.instagram.com/sedefnakisevi?igsh=MTVsZXRqbm95OGU0dA==
Havin49_ Zbyd3 oğlumda Trendyol dan aldım ikizlerime de Trendyol dan alıcam aynı set instagram da 2500 orda 1000 fln
irmairma Zbyd3 bende istiyorum da bazı sayfalara baktım 4 bin tl den aşağıda değil ama pahalı geldi sanki bilemedim ya @Havin49_
Havin49_ Zbyd3 bebe wini Cnm ben Ordan almıştım bu senede müslinker moda onu da Gros shop tan alabilirsin
fundacylnn Zbyd3 atölyerakun instagram sayfasından sipariş vermiştim ilk bebeğimde, çok kaliteli nakışlı isimli yastığı ve battaniyesini hala kullanıyoruz memnunum
Zeynoooom Zbyd3 ben de elzeyn storeden almıştım böyle konuşarak Instagram üzerinden denk gelmiştik ürün görsellerini atmışlardı pamuk suydu penye takımları ve bütçe mi daha uygun geldi açıkçası