roseemom Yeni gebeyim medicanadan doktor Bahtiyar beyi önerdiler,kendisine doğum yapan var mı? Varsa tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz lütfen?
zey55 roseemom merhaba kendisi kadın doğum hastanesindeyken muayene için gitmiştim kendisi özel hastane doktoru gibi ilgilenmişti boş gebelik kürtajımı da kendisi yapmıştı ama kürtaj sonrası muayenemde kendisinden pek haz etmedim çok ilgilenmedi ve rahim duvarımda kaşınlaşma olduğunu söylerek biraz beni korkuttu şuan büyük anadolu hastanesinde Esra nur hanıma gidiyorum çoook memnunum tavsiye ederim
mine5 roseemom Merhaba. Ben Doğumevinde iken doktor beye takipliydim ve şuan onun sayesinde kucağıma aldığım bebişimi emzirirken yorumumu yapıyorum. Yengem ve 2 arkadaşım da doktor beyde doğum yapmıştı onların tavsiyesi üzerine ben de kendisiyle tanıştım. Riskli gebeliğim vardı gebelikte tansiyonum çıktı. Ancak doktor bey sayesinde kendimi güvende hissettiğim bir gebelik geçirdim. Baştan sona tüm kontrollerimde gerçekten diğer hanımefendinin de dediği gibi özel hastane hekimi gibi ilgilendi. Aklıma takılan tüm soruları güler yüzle ve sabırla cevapladı.Her muayenede kapısının önü dolu olmasına rağmen baştan savma bakıp geçmedi. Sezaryen sürecimde sıkıntısız ve ağrısız geçti. Ameliyatın başından sonuna çok şanslı hissettim. Tansiyonumdan ötürü gebeliğimde de kısa bir hastanede yatma sürecim oldu ve haftasonu bile ihmal etmeden doktor bey gelip gördü mutlaka. Atlasım onun sayesinde sağlıkla dünyaya geldi Allah razı olsun. Yolu bahtı açık olsun. Allah nasip ederse ikinci gebeliğimde de inşallah doktorumla olacağız.
32fatos Merhaba ben de doğumumu doktor beyde yaptım. 3. sezeryen im oldu. Doktor beyi doktortakvimindeki yorumlara bakarak tercih etmiştim.İyi ki de etmişim. Gebeliğim boyunca takiplerimde sabırla sorduğum saçma soruları bile hiç güler yüzünü bozmadan cevapladı. Hep çok açıklayıcıydı. Kafamda hiçbir soru işareti olmadan korku olmadan doğuma girdim ve bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım. Hiç korktuğum gibi daha önceki tecrübelerim gibi olmadı.Geç tanıştım kendisi ile ama iyi ki tanıştım. Keşke diğer doğumlarımı da doktor beye olabilseydim. Ameliyatım sonrası çok hızlı toparlandım. Tüplerimi bağlamamış olsaydık ve hamile kalsaydım tekrar doktor beye giderdim kesinlikle :) roseemom
C_Sedef İyi ki canım doktorumla tanıştım. 4 yıllık evliyim çocuk istemimiz vardı. Birçok doktora muayene oldum aşılama da yapıldı ancak sonuç olumsuzdu. Ama canım doktorumun takibiyle moral motivasyonu sayesinde şuan 4 aylık gebeyim. Allah razı olsun çok başarılı ilgili bir doktor. İyi ki karşılaştım kendisiyle. Ömrüm boyu dualarımda olacak.
roseemom Merhaba arkadaşlar cevapladığınız için teşekkür ederim ,gelecek hafta randevu aldım Bahtiyar hocaya gideceğim,muayeneden sonra izlenimlerimi ve kararımı sizlerle paylaşırım, insallah doktorumu buldum diyebilirim heyecanla randevuyu bekliyorum🙏
5nurcan roseemom Naptınız bende doktor arayışındayım doktor beyi duydum birçok kişiden. Muayene olabildiniz mi
zey55 sinemsssssss ben henüz 8. Haftadayım bu konuda bi bilgim yok ama muhtemelen yapıyodur özel hastane çünkü
roseemom 32fatos ben de aynı izlenim ve fikirlere sahip oldum doktor beyle devam edeceğim cok sukur kafam rahatladı