Dygutyr Kızlar güzel ve etkili çatlak kremi arıyorum tavsiyesi olan var mı ? Kullanan memnun kalan çatlağı olmayan .🙈👍🏻
Deletedmom231 Dygutyr Canım kimi duysam en iyi kremi, en iyi yöntemleri denemişler ama bir faydası olmamış çatlayacağın varsa çatlıyorsun vücut yapısıyla alakalı 😊
Yenianne10 Dygutyr normal vazelin kulandim oda dustan ciktikca aklima geldikce surdum canim suan 35 haftaligiz hic catlagim yok bence kremle alakasi yk bunyeden bunyeye degisiyor
BaharAytekin Dygutyr ben 3 aydan beeri lierac kullanıyorum suan 36. Haftadyız son 2haftaya kadr catlamamıstm artık catlak var ama aldığım 26 kılo olunca kremde bıryere kadar tabi🙈ben öneririm öyle korkunc dııl cok hafıf catlaklarm var
Nuribasak Bana doktorum hakiki zeytin yağı kullan demişti canım kremlerin bile o kadar etkisi olmuyormuş
Deletedmom231 Dygutyr yani kimileri de kullanıyor ama çatlamıyor sırf kullandığı kremlerin etkisi zannedebiliyorlar
Nuribasak Dygutyr önce badem yağı kullandım. Tüylenme yapti. Onun etkisi geçer dedi geçtiği zaman kullanmaya başla dedi bekliyorum o yüzden
Sumbul35 Doktorum Lierac yazdı bana 16.haftadan itibaren kullanmaya başlayabilirsin dedi... Bende susam yağı ve kakao yağını duymuştum iyi geliyormuş diye tamamen çatlakları engellemez ama önleyici ürünler bunlar
Merlot Dygutyr çatlak kremlerinin hepsinin üstünde önlemeye yardımcı yazıyor. Kesin çözümü yok anlayacağın. Bio oil kullanıyorum ben, memnunum. Bir de bol su içmek gerekiyormuş cildin kurumaması için. Geri kalanı da genetik:)