EsoMom_ mucizemyolunda aynen öyle yoksa o günler geçmez skskdkjjd Psikolojik olarak iyi geliyordu 15 gün eksik saymak skkdkddjdj
mucizemyolunda EsoMom_ Ahahah evet ya gün geçmek bilmiyor Allah’tan bir çocuk peşinde koşuyorum bazen günler birbirine giriyor
EsoMom_ mucizemyolunda işte benim ilk bebegim olacağı için bende zor geçti de bu hafta hızlı geçiyor korkuyorum diye galiba 😀😀😀
mucizem__ mucizemyolunda benim yengen ilki ameliyatlı sonrakileri normal doğum yaptı hepsinde devlete gidiyodu
mucizemyolunda mucizem__ o işte doktora bağlı şuan devletteki hiç bir doktor ssvd riski almıyor alan da binde bir iğne ucu kadardır .
EsoMom_ mucizemyolunda yarın gün alayımda haberdar ederim sizi skskskdkf Benimki çıkmaya dünden razı karnımı kendi deşecek diye aklım çıkıyor akskdkd
demirrleydi_ EsoMom_ rica ederim canım 🥰 Evet bebeğim şuan 2 haftalık şimdi emzirip koydum yatağına ne çabuk 2 hafta geçti diye düşündüm 😀
demirrleydi_ EsoMom_ Allah razı olsun canım inşAllah 🥰 çok kaldı mı bizimki biraz erken geldi 37+3 te doğdu
Elifce91 EsoMom_ sizinle günümüz aynı benimde 36+ 6 şuan ve doktor 39+2 ye gün verdi 24 kasıma. Çok geç bir tarih nasıl beklicem bilmiyorum
EsoMom_ Elifce91 benim 37 de alacaklar yarın 37 oluyorum hafta içi bi güne verir günü önceden kayıp doğum olduğu için