zeyyynep kızlar ayıptır söylemesi benim canım nar çekiyor 😬 bazıları riskli diyor ama yarım nar yesem nolur ki? tüketen var mı acaba chatgbt de yiyebilirsin diyor ama bilemedim?
berensumeyye23 zeyyynep zeyyynep kız valla ben yiyorum ne olacak ya bazıları da çok abartıyor herşeyi . Doktorum da bi sakınca görmedi haftada bir yiyorum yani canım çektikçe .
Dinolisoo berensumeyye23 kesinlikle bencede abartmadığın sürece bütün meyvelerden az az yiye bilirsin canın sürekli çekmesi daha kötü. Bende bildim bileli ekşi sevdiğim için nar yiyorum. Doktorumda sorun görmedi
zeyyynep berensumeyye23 valla bilmiyorum ki yememeye çalıştım ama canım çekiyor artık bazıları da öyle diyince korktum bi😬
zeyyynep ebrusuy bende bilmşyorum ki bazıları yemeyin diyor bazıları bir şey olmaz diyor kesin bir cevap yok yani dozu önemli bence 😬
elif457_ bende yedim birkaç kere 24 haftadayım yani öle biksç yemeyle bişi olmaz o antioksidan etkisini yaşamak için
PapatiA zeyyynep nardan ne olcK valla ben meyve ayırt etmeksizin yiyorum normalde bi kilo alırken şimdi 5alıyoruz