Atyonlugra Söyle birşey olması gerek diye biliyorum pıhtılaşma bozukluğu varmı yokmu diye bana boyle baktilar sagda yazanda sonucum
Deletedmom_787 Atyonlugra hiç bilgim yok ama bu görseli yapay zekaya atabilirsiniz o yorumluyor genelde
Atyonlugra Deletedmom_787 yok nasil bakilacak diye sormus o yuzden attim bendede kan pihtilasmasi var son aya kadar igne vurulmam gerek
kalbiminpariltisi Esma006 pıhtılaşma testinin sonuçları değil bunlar, zaten pıhtılaşma enabıza vs yansımıyor kan verdiğiniz ilgili bölüme randevu alıp sonucunuzu alıyorsunuz. Kaç düşüğünüz var acaba
Esma006 kalbiminpariltisi bir tane sezeryan doğum yaptım vefat etti sebebi olmayan bir doğum plesanta dekolmanı 37 haftalık bir de kimyasal yaşadım
endlesslove1 Esma006 kalıtsal trombofili var 2 kaybım oldu biri 6 haftalıkken biri de 21 haftalıkken kalbi durdu şuanlık işte trombofili var gibi gözüküyor 4 ay oldu 4 aydır araştırmadayız
Esma006 endlesslove1 pıhtılaşma yani trombofili dediğiniz demi çok geçmiş olsun canım sağlıklı gebelik geciririsin inşallah
endlesslove1 Esma006 evet canım pıhtılaşma pıhtılaşmadan dolayı kaybettim zaten bu günlerde doğumum olacaktı. Teşekkür ederim temennilerin için
Esma006 endlesslove1 çok zor cidden bir iki haftam vardı doğuma bende zamanından önce doğum yapıp kaybettim hayırlısı olur inşallah canım
Seymatrkay Esma006 Çok geçmiş olsun Esma. Allah bir daha yaşatmasın. Ben de bu hafta genetiğe gideceğim. 17 haftalık bir kaybım var. Genetiğe gitmeden perinatolojiye yönlendirmediler. Tahminim benimkisi kan pıhtılaşması değil. Bakalım ben de merak ediyorum.
Esma006 kalbiminpariltisi genetik şöyle canım hemotolojiye gittim tek durumu anlattım eşim de geldi bizzat işinden ettim onuda senden de alırlar dedim doktora anlattım böyle böyle ailemde tek benim başıma geldi eşimin de kardeşlerinin birinde düşük vs var ondan alınmadı tek benden alındı genetik için yanlış bölüme gittim heralde benim şuan pıhtılaşmaya bakilicak
Esma006 kalbiminpariltisi şunu da söyliyim düşük yaşamadım Haziran ayında canlı doğum yaptım iki gün yaşadı geçen ayda kimyasal yaşadım
kalbiminpariltisi Esma006 doğduktan sonra vefat ettiği için pıhtılaşmayla ilgili bir durum söz konusu değildir canım, ikinizin de genetik test vermesi süreç için daha faydalı olur
Esma006 kalbiminpariltisi patolojiye de gitti plesanta temiz çıktı kimyasal yaşayınca bı tedirgin oldum açıkçası baktricam inşallah