neseozz Bende reglime 2 gün kala yaptım bu şekilde çıktı ama henüz kanda vermedim neredeyse aynı sizle var mı yok anlayamadım yarın tam adet günü sabahtan tekrar yapacağım umarım sizinde benimde vardır :)
eliftua neseozz aynı durumdayız yarın regl günüm dün test yaptım o kadar silik çıktı ki anlamadım gittim hemen akşam test verdim emin olayım kafamda şüphe kalmasın diye beta 15.36 çıktı
Feyyzaa eliftua awox mu sizinde resmi varsa atar mısınız hayırlı olsun bu arada başta çok silikti bekledikçe netleşti böyle
neseozz eliftua aa çok sevindim erken yakalıyor o zaman bu test ben henüz vermedim hafta sonuna olmazsa pazartesi için düşünüyorum ne zaman test vereceksiniz bir daha
Feyyzaa neseozz yeniden yapın elinizde test varsa Hergün artıyor eğer çizgi doğru ise bugün çok net çıkar belirtiniz var mı ☺️
neseozz Feyyzaa göğsümde bi hassasiyet ve çok akıntım var ama bilemedim galiba korkuyorum negatif çıkarsa diye sizin var mı belirtileriniz
Feyyzaa neseozz kasıkta ara ara batma oluyor akıntı var üşüme fazlasıylaaaa kötü düşünme bence yap varsa kan verirsin benim elimde test yok olsa yapardım sabahtan akşama bile değişiyor testler koyulaşıyor
neseozz Feyyzaa yarın sabah alıp yapacağım inşallah haber verelim birbirimize siz bendeki çizgiyi görebildiniZ mi
Feyyzaa sdc bazen gölge gibi veriyor ilk yapınca ama sonra silikleşiyor kayboluyor . İlk defa böyle durdukça netleşti net bir çizgi var yanıltmaz umarım