nsfta Kafayı patatese takmış durumdayım fazla yemek yapamıyorum patatesi de aynı yemekten sıkıldım farklı tarifleri olan arkadaşlar yazabilir misiniz fikir olsun🤩🤩😊
Baklavaseverim nsfta Patates mücveri olabilir genel de baby patatesi haşlarım fırın tepsisinde bardakla ezer sosunu sürerim üzerine kaşar atar çıtır olunca yerim onu mesela salataya da çeviriyorlar biliyorsundur bazen tavuk ya da et suyunda haşlarım salçayla haşlanmış patatesi kavururum patates havuzu yapabilirsin yoğurt yiyorsan çok tarif var ya çeşit çeşit patates salataları fırında patates tarifleri ama hamileysen canın çekiyorsa bir tavsiye fazla yeme yaprak sarmaya ilk haftalarımda takıp sonra ismini duyunca bile tiksinmeye başlamıştım midem bulanırdı ve işin komik tarafı babam uyarmıştı fazla yeme kızım sonra tiksinirsin diye erkek ne anlar dedim ama anlıyormuş 🤣
Ayseguls_baby nsfta ben fırında seviyorum 😍 patatesi ince elma dilim doğruyorum zeytinyağı, tuz, az karabiber, kırmızı toz biberle harmanlayıp fırına veriyorum çok güzel oluyor bende patatese takmış durumdayım 😀
nsfta Baklavaseverim doğru ya tavuk mesela görmeye dayanamıyorum tarifini izlemeye tahammülüm yok ahsjjs patates de açlıktan yoksa bayılmam da😂😂😁
Havin49_ nsfta ben fırında yapıyorum tavuk patates biber domates hamile kaldığımdan beri tavuksuz yapıyorum
Baklavaseverim nsfta Sebzelerin hepsini bir dene kaşar vs yiyebiliyor musun avakado da kokusuz ya belki mideni bulandırmaz bebişe de kilo yapar
mlkunal nsfta ince ince yuvarlak kesip krema ile fırınlıyorum efsane oluyor hamileliğimin başlarında benimde canım haşlanmış, közlenmiş ve bu şekilde çok istiyordu🥰