irmairma serce98 bana doktorum kesinlikle havuz yasak demişti . Enfeksiyon riski çok fazlaymış allah korusun bebek kaybına yol açabiliyor muş ben yazın korkuma denize bile girmedim.
Bbgg serce98 havuz yasak deniz serbest demişti benim doktorum . 12 haftalıkken denize girdim plajın yoğun olduğu kısımlarda girmedik tenha bir yerler bulup öyle girdim vücudumu da zorlamadım yüzerken hafif hafif yaptım hep
Elfidanur irmairma denıze girdim şahsen faydalı o senın ve bebegın için korkmasaydın KESK’e onemlı olan bıkını veya mayonun çok üzerinde ıslak kalmaması lazım 🐣Allah’ın ıznıyle bişey olmadı jakuzı havuz bıraz ıyı temızlenmedıgı ıcın ıster ıstemez oluyor
Baklavaseverim irmairma Hamilelikten önce gidiyordum ama o zaman bile enfeksiyon kapmıştım bence risk alma
irmairma Elfidanur ilk gebeliğim olduğu için girmedim korktum bir de yaz döneminde ilk zamanlarımda hiç keyfim de yok halsizlik vs. Girmedim o yüzden.🤷🏻♀️
Elfidanur irmairma hımmm da sakıncası yok rahatlardın yani korkma enfeksıyon riski az yok kadar yani🥰🌸