Kahverengihisler Ben bebek hemşiresiydim bebek yoğunbakımda da uzun süre çalıştım binlerce bebeğe baktım bana da sürekli yenidoğan bakımıyla emzirmeyle ilgili öğütler veriyor hele hiç bebekle ilgisi olmayan daha hiç bir bebeğe bakmamış insanlar bunu yağınca ayar oluyorum. Birde geçen markete gittim kadının biri yazık hamile tüh sana dedi bende hamile olmak kötü mü hamile olan benim taşıyanda bakacak olan da benim size ne dedim.
Edaisik055 bymiraymom daha 1 aylık evliyken doktora git kadın doğuma git niye hamile kalamıyorsun demişlerdi 😏 hamile kaldım şimdide borcunu bitirmeden niye hamile kaldın diyorlar🤣
elifayaz112_ Terlikpijama aynen benim de gebelikte şeker ve tansiyonum çıktı herkes diyor korkma normaldir
1oglanannesi bymiraymom Cinsiyeti ne kizsa bebek muhabetini kapayin artik denmesi size ne kardesim belki ilk 11 kurcam 🤣
Deletedmom_787 bymiraymom gebeliğim devam etmedi 6.haftada düşük yaptım 🥺ama birisine ilk söylediğimizde daha hayırlı olsun diyip sarılmadan kaç haftalık diye sormuştu 😅😅😅 heyecandan mı öyle dedi bilmiyorum hahaha değişik gelmişti bana
flz3576 bymiraymom çocuk doğunca bak emzir mutlaka yoksa bozuşuruz 🤣🤣sanki benim çocuğum değil onun çocuğu
TubaEmine_25 Bende karnın çıktı mı büyüdü mü lafına sinir oluyorum arkadaş elbet büyüyecek elbet çıkacak ne hemen merak ediyorsunuz sonra dikkatli dikkatli karnına gözlerini dikiyorlar bide isim düşündünüz mü sorusuna da gıcık oluyorum çünkü bebeğim doğmadan söylemek istemiyordum ama sağolsun kayınvalidemgil bütün sülaleye duyurmuşlar
busra34__ bymiraymom sinir olduğum şey bana nasılsın demeden bebek iyi mi demeleri ! Sanki benim çocuğumu benden çok düşünüyorlar da bebek iyi mi hemennn önce bir beni sorsaydınız insan gibi diyesim geliyor artık diycem🤦bir de cinsiyeti sürekliiii ısrarla soranlar sizene yani kızsa kız erkekse erkek ne yapıcaksınız
hilal858_ busra34__ ay hakket sinir bozucu " bebek iyi mi?' gerçi benim 3. Gebelik olmasına rağmen hâlâ saçma sapan sorular soruluyor😅
tugba0305 Meral_63 ayy bende evlendim hemen hamile kaldım herkes erken olmuş dedi hani insanlar tedavi falan görüyor bunun için bize Allah nasip etti oldu yani en son birine iade edilecek birşey değil ki artık oldu yani yapacak birşey yok dedim
tugba0305 merve02312 bence başka doktora git bende aynısını yaşadım devlette ultrason cihazından kaynaklı olabiliyor özele gittim 5 hafta 5 günlük bunu nasıl göremedi dedi
lisamel İlk haftalarda ultrasondan kesenin durumuna göre cinsiyet atayanlar, sonrasında göbeğin sivri kesin erkek diye ısrar edenler bitmiyor. Kandan genetik test yaptırdım XX kromozom yani kız diyorum, doktor yanlış bakmıştır diye ısrar ediyorlar.
hilal858_ merve02312 Ben ilk öğrendiğimde 7+5 olmasına rağmen öyle dedi kürtaj olabilirsin daha neler neler direk kan vermeden özele gittim gayette sağlıklı sadece geç döllenme olmuş o yüzden 1 hafta geriden geliyordu o araligida kapattı şükür ki, devletin cihazları sadece karartı gelio bana düzgün görememeleri normal gelio bana..
busra34__ hilal858_ herbokologlar ya bebek iyi olmasa da onları sanki ilgilendiriyor valla yazarken de sinir geliyor😅
hilal858_ bymiraymom Benim 3.gebelik olmasına rağmen bu sorular hâlâ soruluyor 😂 doğunca da artık beslenmesiyle,emiyor mu soruları olur 😂 ama şimdiden eşimle etrafımıza söylüyoruz 3 ay kimseyi eve kabul etmeyeceğiz diye 😅 hem kışa denk geliyor zaten hastalıklar çesit çeşit Allah korusun
hilal858_ merve02312 devlette ki karından baktı sadece hemen 2 dakika baktı geçti.. özeldeki vajinal bakmıştı
unlu0801 bymiraymom hamile olduğumu söylediğimde bana kaç yıllık evli olduğumu soruyorlardı ne alakaysa hala anlam veremiyorum 🤦♀️ fetal dna ile cinsiyeti öğrendik eminmisiniz değişir diyen oldu
Dinolisoo prenseslerblogg ay sorma yaa😂😂iyi canım çok şükür Allah razı olsun şuan 18 haftaya vardık anlık zorlama olduğu için olmuş kanama💖🫶🏻
yildizkaradag bymiraymom soru değil ama dışarda buzlu kola içtiğimi gören bir teyze bana çocuk karnında üşütür nasıl kıyıyorsun buzlu buzlu şeyler içiyorsun demişti 🙄