jalepone Ne olduğunu ne için olduğunu bilmiyorum ama sanki öyle birşey duydum ve ne için yapılıyor . 3lü tarama falan değil değil mi ?
minikkalp2 jalepone amniyosentez işlemi. Bebeğin amniyon sıvısını şırınga ile çekerek test ediliyor. Down sedrom trizomi gibi genetik hastalıklara bakılıyor
ghostty jalepone amniyosentezi diyorsunuz sanırım. Tarama testlerinde vs genetik bir risk görülürse doktor yapılmasına karar veriyor. Kesin sonuç almak adına.
Nsakbra jalepone karından sıvı alımı amniyosentez işlemi olarak geçiyor. İkili ya da üçlü taramada ya da fetal dna testinde bi anomali çıkması durumunda kesin sonuç veren bir işlem. Ben de yaptırdım detaylı ultrason sonrasında.
zuloss jalepone bebeğe geçen bir enfeksiyon durumunda bakılıyor. İlk çocuğumda doktorlar bebeğin suyundan alacağız dediler en son bir prof gerek yok virüsü gebelikten önce geçirmişsin dedi
jalepone Teşekkür ediyorum arkadaşlar . Ben biraz korktum da 3 lü tarama yaptıracağım o yüzden acaba öyle bir şey mi diye düşündüm . İnşallah bir şey çıkmaz da bende vermek zorunda kalmam . Korkuyorum karnıma iğne girmesi falan
Nsakbra jalepone içinizi ferah tutun inşallah gerek kalmasın ama fetal dna ikili ve üçlü taramaya göre daha doğru sonuç veriyor aynı kan alma işlemi gibi koldan kan alınıyor. Bunu yaptırmayı da düşünebilirsiniz naçizane 🥰
jalepone Nsakbra hocam onu 11. Hafta için söylemişti aslında ben 2 Li taramayı yaptırdım 3lü yü de isteyeceğini bilseydim yaptırırdım yine onu