Busraynr Kızlar rüyamda kucağımda kız bebek vardı çok güzel benim mi diye aileme soruyordum emzirmek istiyordum göğüslerim sızlıyordu ama emin olamadım, rüyasında cinsiyeti gören doğru ya da tersı çıkan oldu mu ? 😂
kubos_ Busraynr hamile değilken hep kız bebek görüyordum rüyamda hamile kaldıktan sonra sadece iki kez bebek gördüm onda da oğlum olmuştu emziriyordm. Rüyam çıktı oğluşum olacak, 😁
beyzzsenturkkk Busraynr rüyamda kız bebek gördüm göğsüm kocamandı süt fışkırıyordu aynı bebeği doğurdum resmen ve gerçekten göğsüm karnıma inmişti maşallah baya sütüm vardı doğduğunda annemler şaşırmıştı doğurana kadar kız bebek gördüm ne gördüysem çıktı normal zamanda da nadir rüya görürüm ama kesin çıkar. bu gebeliğimde çok istedim ama henüz göremedim aslında gördüm sanki ama hatırlamıyorum bi doğum günü partisi vardı yatmadan önce allahım cinsiyetini gösterir misin erkekse mavi kızsa pembe göster dedim ama unuttum gördüğümü de
ozlemyilmaz60 İki kızım var şu an üçüncü şu an üçüncü hamileliğim hamile olmadan önce ve hamile olduktan sonra sürekli erkek bebek gördüm üç defa görmüşümdür ve gerçekten erkekmiş
cutebabymomm Hamileliğimi de doktorun Büyük ihtimalle diye belirttiği cinsiyeti de önceden rüyamda görmüştüm canım
Pelinnn2 Ben ilk kzıkmın yüzünü rüyamda görmüştüm kız oldu zaten ikinci kızım da pembe battaniye içinde bebek vardı yüne kız oldu bunda hep kız görüyorum em son ultrasında erkek diyor doktor rüyamda peritnolojı kıza be diyor ama bişi diyemem dedi göreceğiz 🤣
tkrekekk Busraynr evet oğlum da gördüm şimdi kızım oluyor inşallah geçen rüyamda gördüm çok şekerdi 🙂↔️☺️
senos15 Busraynr bende 8 haftalığım dün gece rüyamda doktora gitmişiz ultrasonda bebeği gördük doktor bunun pipisi var diyip gösterdi bende gördüm pipiyi erkek annesi dedi 8 haftalıktı ultrasonda da 😂 bir oğlum var birde kızım olsun istiyorum inş tersine çıkar 🥰😍
Aloska Busraynr rüyamda kız bebek gördüm ismi söylendi sonrasında hamile olduğumu öğrendim detaylıya kadar cinsiyeti bir kız bir erkek denildi sonuç oğlum olacak 🫠🫶🏻
Tucci Busraynr Hamileyken rüyamda erkek bebeğimin olacağını söylüyordu bi akrabam çok güzel bi bebek görmüştüm ve bebeğim erkek 2 aylık olduk 🧸🧿
bbusra00 ben ikiz bebeklerim olduğunu görmüştüm anlamı da erkek bebeğim olacağı anlamına geliyormuş :)
ceylan_krczml @Busraynr rüyamda erkek gördüm cinsiyeti bir hafta sonra öğreneceğiz bakalım neymiş sağlıklı olsun da farketmez
sirius8 Busraynr ben oğlumda gördüm ve doğru çıktı bunda yine gördüm hem de oğlumun yanında saçları kısacık sarışın çocuk gördüm rüyamda arkası dönüktü sonra 4 yaşındaki oğlum yüzünü döndüğünde onun 2 yaş halini gördüm saçları uzundu o zamanlar , o haliyle 🥰