Sonunda bende doğum hikayemi yazıyorum 🥹 Pazartesi sabah doğum oldu şuanda 4 günlüğüz :) öncelikle devlette doğum yaptım sabah 7 de hastaneye girdim öncelikle yatış işlemleri nst odaya geçip önlük giyme işlemleri yapıldı daha sonra 9:15 gibi beni ameliyathaneye aldılar içerisi aşırı soğuktu bende çok gergindim ama çok şükür ki başımda bir erkek ve kadın vardı onlar benimle sürekli konuşuyorlardı sakinleştirmeye çalışıyorlardı hatta belden iğne yapılacağı zaman korktuğum için elimi tutar mısın dedim tuttular ve o iğnede normal iğne gibi çok acımıyormuş hiç korkmayın hep çok güzel motive ettiler iyi misin diye sürekli sordular uyuşmayacak diye korkuyordum hissediyorum dedim ama aslında acı hissettmedim sadece bebek çıkarken bastırdıkları için acı gibi hissettim ama oda yitip çekmelerdi aslında çok şükür ki bebeğim sağlıkla doğdu benimde ameliyatım çok güzel geçti sadece ben çok gerilmiştim korkmuştum o yüzden sürekli titriyordum bu yüzden ameliyat sonrasında da titrememin geçmesi en az 2 saati bulmuştu. Oğlum 9:43 doğdu saat 10 da aileme vermişler bile bebeği ben 11 gibi çıktım odaya geldim sadece çok ağrılı olan işlem hemşire odada karnıma bastırdı 2-3 defa o çok canımı yakmıştı daha sonra uyuşmalar geçtikçe ağrılarım oluyordu ama korkmayın ayağa kalıp yürümeye başlayınca dikiş ağrıları azalıyor bu ikinci sezeryanım olduğu için regl ağrısı gibi sancılarım oluyordu buda normalmiş bilmiyordum normalde 48 kalmak gerekmiş ama ben iyi hissettiğim için 24 saat sonra imza atarak eve geldim çünkü bir oğlum daha var 4 yaşında onunda yanında olmak istedim elhamdulillah her geçen gün biraz daha toparlanıyoruz çok aşırı korkuyordum ama hiç korktuğum kadar zor olmadı sizde korkmayın bol bol dua edin bacılarım Rabbim yardım ediyor bu arada çok uzun oldu hakkınızı helal edin sormak istediğiniz varsa cevap verebilirim 🥰🥰🥰