Bu arada bunu okuyan hamile anneler , ben biraz gerçekçi biriyim ve çok diri biri değilim. Yani benimle aynı gün sezaryen olmuş birkaç kadınla denk gelmiştik hastanede , maşallah onlar hızlı hızlı kalkıyor, hareket ediyor gayet toparlamış duruyorlardı. Ben yerimden kalkamıyordum, acı duyuyordum. Yani bu benim bünyemle acı eşiğimle de ilgili bi şey olabilir.
Anlatırken durumu korkutmak sizi strese sokmak için anlatmıyorum. Sadece ben bu forumda ve başka sitelerde pozitif sezaryen hikayeleri okuyorum. 3. Gün ayağa kalktım diyenler falan olunca, hep çok olumlu baktım neyle karşılaşacağımı bilmiyormuşum dedim kendime. Eğer az çok ne yaşayacağınızı bilirseniz , her şeye rağmen daha hazırlıklı olursunuz.
Ben mesela sezaryen sonrası kanamam olur ama az olur sanıyordum, aksine normal doğurmuşum gibi deli gibi kanamam vardı. Tuvalete gidince her yer kan oluyordu. Sezaryenden dolayı eğilip silemiyordum. Çok zor günlerdi. Yalan mı söyleyeyim.
Ama şimdi kucağımda bebeğim var, sıcaklığı kokusu öyle güzel ki. Her şeye değer onun için. Çok şükür geçti gitti, hiç sızı acı kalmadı. Darısı sizin başınıza. Çok güzel bi şeye sahip olacaksınız. Zor günlerden sonra güzel günler geliyor merak etmeyin 🌹