SedaA25 Kizlar 6 haftalık hamileyim mıyde bulantısı için gaviscon şurubunu içebilirmiym yada aranzda içen varmi??
Sinem21 SedaA25 ilacı ben dayanamayacak olunca aldım hep tuzlu şeyler ye tutar belki biraz ☹️ Ama bulantı için gavisconu hiç duymadım
Bsraozturk SedaA25 canım bende 13 haftamı bitirmek üzereyim dramamine hap vermişti doktorum bana ama pek faydasını görmedim bi iki gündür RENNiE DUO içmeye başladım o biraz rahatlattı ama ilk üç ayda özellikle doktoruna sormadan bi ilaç kullanma bence
Shylkyc SedaA25 o mide asidine ve yanmaya kullanılıyor canım gebelik haftan çok erken doktorun vermeden birşey kullanmaman kanısındayım.
Yalinn8 SedaA25 mide bulantisi icin diil o, mide yanmasi ve hazimsizlik icin, bulanti icin icmeyin, dr unu bilgilendirr o bulanti hapi falan verirr
Ggizemsnl SedaA25 gaviscon sana etki etmez canım 15. Haftam bitecek doktor mide yanmam var diye bana verdi. Tuzlu kraker ye bol bol. O iyi geliyor
Rabia06 SedaA25 canm doktorundan c vitamini iste ben de cok kusuyodm midem bulanıyodu doktorum c vitamini vermşti onu kullanarak düzelmiştim 🤗
Emell SedaA25 MİDE bulantısı için sabah kalk 1 bardak su iç ve kus. Midendeki safra iyice gitsin. Sonra kahvaltını yap. Çok yeme . Az az ve sik sık tüket. Miden boş kaldıkça safra yapar ve daha çok bulanirsin