mucizem2geliyor Mide bulantısı 2 gündür yapıyor yeni başladım 17+6 günlük hamileyim icmesem olmaz mı randevum 1 ay sonra dr
anonim51 mucizem2geliyor bende iki gündür kullanıyorum sanki halsizlik yapıyor suanlik mide bulantısı yaşamadım
aybalasmom mucizem2geliyor bende hiç yapmadı, eğer öyleyse kontrolü beklemeden gidip ilacınızı değiştirin.
aysegulk07 mucizem2geliyor yutması zor geliyordu boğazıma takılıyordu ilacı değiştirdi doktorum ama mide bulantısı yapabilir yan etkilerinden biri bu
mucizem2geliyor @anonim51 cnm Sabah aç karna mi içiyorsun sende hide akşam aç bu arada 51 nigdeli misin🥰
mucizem2geliyor @kartanesi___ bn aç iç dedi Diye aç içiyordum bnde Dr a gidene kadar kahvaltıdan 2 saat SONRA yi denicem
mucizem2geliyor @Anonim yok ben İzmir doğma büyüme anne babam Niğdeli Bozköy çiftlik borda akrabalar dolu dayı hâlâ sülale:)
aysegulk07 mucizem2geliyor çoğunlukla yapıyormuş bulantı geçmezse doktoruna danışır değişirsin belki canım
neslisssb mucizem2geliyor canım yatmadan önce aç karnına portakal suyu ile birlikte içip yat hem emilimini artırır hemde mide bulantısı yaşamazsın. Ben ilk gebeliğimde de öyle kullanmıştım yine öyle kullanıyorum.
inodnod mucizem2geliyor 2 haftadır kullanıyorum ama bende herhangi bir etki yapmadı, akşam yemeğinden 1 saat önce alıyorum