Nisannurr Kızlar 2.aşılama yapılacak ama doktor 1 ay ara verilecek dedi sizde de öylemiydi ? Ekim 20 de aşılama yapıldı kasım boş geçecek aralıkta 2. Aşılama diyorlar
mucizem2geliyor @Nisannurr Evet cnm bndede öyle oldu 2.asilamamda oğlum oldu şükür şimdi 2 yaşında ve 17+6 hamileyim kendiliğinden oldu
Nisannurr mucizem2geliyor maşallah Allah bağışlasın canım. Peki bu 1 aylık süreçte korunmak gerekir mi ? Birde 2aşılamada nelere dikkat ettiniz
mucizem2geliyor @Nisannurr hayır neden koruncan ki :) akışına bıraktım valla hiç bişey e dikkat et Nedim taktikca kafaya zorlaşıyor
Nisannurr mucizem2geliyor ya ben 1.de çok dikkat ettim kendimi zihinsel olarak çok yıprattım ikincide bende takmayayım en iyisi bu
Bilippi Nisannurr benim de birinci aşılama tutmadı 😢 doktorum dün üreme tedavileri kanser yapıyor klomen ovitrelle biraz dursun tedavi olma dedi
Bilippi Nisannurr bilmiyorum bununla ilgili bilimsel bir araştırmaya rastlamadım ama kadının amacını çözemedim
mom28_ Nisannurr evet evet rahim büyüyormuş ilaçlarla normale dönmesi için bekleniyor doktorunuzun dediği dogru acele etmeyin bu arada saglıklı beslenme yürüyüş vs yapın
Nisannurr mom28_ of keşke bu bir aylık bekleme süresince gebelik oluşsa 😅 keşke isteyen herkesin kolaylıkla olsa neyse iyi dileklerde bulunayım belki nasip olur, avokado tüketmeye çalışıyorum bol bol
Nisannurr Bilippi doğru olabilir sonuçta hormon ilacı ve femera meme kanserinde kullanılan ilaç yanılmıyorsam
Nisannurr SscL ben 2. Aşılamaya başlamadım canım doktor ara verdi 1 ay reglim yeni bitti birdahaki reglde aşılama için başlayacaz tekrar