seliiiny Allysworld pikten sonra çatlama olduğunu nasıl anlıyoruz çizgi silikleşmeye başladığında mı ? Henüz anlayamadım ben bu ovülasyon kullanımını
Allysworld Bir1kelebek ay çok normal canım, ümitlenip olmadığını görüne bir üzülüyoruz sonra bakıyoruz hayat devam ediyoe bir daha ümitvar oluyoruz😍😍 inşaallaah bu ay o ay olsun ve kavuşalım💖
Allysworld seliiiny evet canım test eski görüntüyü verince çatlama olmuş oluyor pikten sonra 24-36 saat içinde oluyor zaten
barbies hilalaselll4 kızlar benim 27 kasım ama dayanamayıp erken gebelik testi yaptım avox marka sizce var mı
seliiiny Kızlar sol tarafımda kasıklarda değil de böbreğimde inanılmaz bir sancı mı desem batma gibi bi şey yaşıyorum hiçbir sebep yokken dün gece bir anda başladı hala devam ediyor benzer durum yaşayan var mı hareket edemiyorum o tarafa doğru ne olabilir ki
barbies hilalaselll4 aynen bende şaşırıyorum çizgi okadar belirsizki göz kırpınca göremiyorum yani 😂 ama inşallah vardır bakalım 🙏
barbies hilalaselll4 sadece 3 gündür aşırı kasık ağrım var karnım böyle gaz dolu gibi hiç böyle olmamıştı bide tek belirti bu. Bilmiyorum çok erken sevinmek istemiyorum şimdiden siz bence bekleyin en azından 7 gün kala yapın erken gebelik testi yapın ☺️
barbies Fundayim dimi yaa benim olursa ikinci gebeliğim olacak. Şimdi diyorum ben nasıl beklemişim ya test için şuan daha çok heycanlıyım ve sabırsızım 😂 ilkini 3 gün kalay öğrenmiştim. Buna bekleyemiyorum resmen her gün test edesim geliyo
Fundayim Ben her ay olduğu gibi bu ayda kesin hamileyim diyorum her belirti var hdhhdh şaka bı yanaa inşallah bu ay hepimizin tutar 🤲🏻🤲🏻
Fundayim barbies ben aylardır uğraşıyorum hiç bı sorun yok olmuyo ama işte umut her ay her ay aynı seyler