Papatyaaam1 Kızlar 32 den 37 ye kadar calısabılır raporu alınabılırmıs ben 35 deyım suan rapor alıcam calısabılır dıye gecmıse dönük 90 gün de odenmıs sıgortam var zaten bu sekılde olup rapor parası alan oldumu ne kadar aldınız
erikarpuz Papatyaaam1 rapor parası sizin geçmiş maaşlarınızın brütünün 3te 2sini günlük olarak hesaplayarak yatırıyorlar benim maaşlarım biraz değişkendi 10ar günlük yatıyor her hafta farklı tutar yatıyor anlamadım tam bilemezsiniz zaten yatırınca görürsünüz
erikarpuz Papatyaaam1 onu sgkyı arayıp sormalısınız demiştim ben 32de çalışabilir aldım 37de çalışamaz otomatik devreye girdi zaten şimdi bebegim 1 aylık param yatıyor
clkmry erikarpuz ne kadar yatacak size toplam bende 32 de çalışır aldım. 80 binin altında yatmaz umarım. 32 de çalışamaz mı almamı lazımdı. Siz ne kader alacaksınız şimdi
erikarpuz clkmry tam toplam bilmiyorum ben de 32de çalışır aldım o fark etmiyor zaten ister 32de alın ister 37de herkesin 112 gün hakkı var bana 10 günde 10ar bin yatıyordu aldığınız maaşa göre değişiyor ücretler, günlük brüt maaşın ⅔ oranında yatar