Mavininbiri Şubat ortası doğacak insAllah, oğlumdan sonra ne almam gerek bilemedim araya da 4 sene girince unutmuşum tamamen. Çıkarıp eklemem gereken bir şeyler var mı acaba?
beyzzsenturkkk Mavininbiri 1-3 ay bi kaç takım daha ekle zıbın vs 3-6 alman iyi olur hemen büyüyo zaten ama yenidoğan çok az bezi taşar bişey olur vs 3-6 yenidoğana büyük gelir 0-3 de alabilirsin tabi elinde 4-5 takımın olsun ayaksızlar yine giyiliyor biraz
Papatya05_ Mavininbiri ben bebek arabası beşik aldım büyük şeyleri hallettikten sonra doğuma az kala kıyafet alışverişi yapmayı düşünüyorum benimde 5 yıl sonra 😂😂😂 şubatta benimki de 24+3 deyim
Gizemt5 Mavininbiri bana ideal gibi geldi bende yenidoğanı az aldım çabuk büyüyor dedikleri için genelde 3-6 ay aldım ama 6-9 ay kısmı yaz ayına geliyor o yüzden onları hiç uzun tulumlar almadım birdeetraftan da alacak varsa ona göre karşılıklı alırsınız zaten
Mavininbiri penbe_karisi ne eklemem lazım peki? Annem de alacak bir şeyler, eltimin de kızının kaldırmış benim için hiç kullanılmamış gibi onlarda
penbe_karisi Mavininbiri ben tulum 6 7 tane 1 3 aldım lcwden 4 aya kadar oluyor o tulumlar kızımdan biliyorum 7 8 tane Yenidoğan ve 1 3 ay karışık takımlar aldım zıbın 15 tane 1 3 03 şeklinde aldım canm senin aldiklarin bebişe büyük gelirr