mnearkn Zs3450 ben yaptım bat normalde dündü iki gün önce nimo yaprım pozitif verdi ama o yalancı pozitif veriyormuş ertesi gün predictor testi yaptım ama günün orta saatlerindeydi çok bir şey gözükmedi yani böyle çok silik gözüktü yada ben hayali çizgi görüyordım bu sabah ilk idrarla Bebetime yaptım negatif çıktı anlaşılan bu ay da olmadı benim🤦🏻♀️
Nevagibi Zs3450 yarın sabah yap kuzum ilk idrarla olur en azından daha net çıkar yarına bişey kalmadı zaten
momandrabbit Benim bat 11 kasım, bugün akşam test yaptım sonuçları profilimde var hatta, sizce erken mi şuan test için
Yusufunannesi_ Zs3450 benim bat 11 ama yaptım test dayanamadım, silik bir çizgi gördüm ama testler de artık çok fazla yalancı pozitif verdiği için sevinmek istemiyorum
Meliss- Zs3450 ay çok sevindimmm sağlıkla ilerlesin inşallah belirtileriniz var mıydı acaba ve yumurtlama takibi yapmış mıydınızzz
Zs3450 Meliss- yanı akıntı gördüğüm gün 2 gun üst üste degerlendırdım bide uygulama da yumurtlama görünen günü degerlendırdım yani hatta bu ay çok degerlediremedim Dedım ama oldu rabbim isteyen herkese nasıp etsin inşallah 🌸
Zs3450 Meliss- belirtilere gelecek olursam sanki regl olacakmışım gıbıydım aynıydı tek farkı aşırı uykum gelıyordu ve sağ kasıkta bır şey varmış gıbı hıssedıyordum bacağıma ve sırtıma vuran ağrılar oluyordu