Yank Akrep erkeğiyle kavga edilmez canım. Akrep erkeğinin dünyasına da girilmez. Girmiş gibi yapılır. Seni anlıyorumlar sen benim canım içim dışımsın filanlarla. Eğer skrep burcu kavga ediyorsa sevdiğiyle.Bunun iki tane sebebi vardır. Üçüncü bir sebebi yoktur 😁Birinci sebep, ya onu test ediyordur. Sevgisini test ediyordur. Kesinlikle savaşmak için kavga etmiyor sevilmek için sevişmek için ediyor duygu testi yani.Ağır laflar kullanır. Anlarsın test ettiğini. Ama o bilmiyordur bak. Bilerek yapmıyor. Bilerek yapılan bir şey değil bu. İçten içe, o duygusal olarak öyle. Ya test ediyordur seni. Ağır laflar eder. Sen eğer, Aynı ağır lafları onu edersen, der ki, Bu beni sevmiyor. Bak. Eğer alttan alırsan, Hayatım, öyle demek istemedim. Sen beni yanlış anladın. Özür diliyorum. Hiç öyle şey olur mu? Filan tarzında yaklaşırsan, Aşkla yaklaşırsan, Kavgaları, o aşkı görmek için. Bak, tamamen test. Bak, sabredersen, Sen ona hala aşıksın tutkuyla bağlısın. Test olumlu sonuçlanır. Ama bu test sürekli olur. Ve sana yeniden aşık olur. Tamam mı? Çünkü sen ona aşıksın. O da sana aşık. Bu gizem başka hiçbir burcun erkeğinde yok. Onunla kavgadam sonra sevişebilirsin çok aşık bana der savaşırsan üste çıkmaya çalışırsan sevmiyor bu kadın beni der.
İkinci sebep, Sen beni anlamıyorsun kavgası. Yemin ediyorum sen akrep burcu’yla başka bir sebep için kavga etmezsin. Dıştan başka bir sebep görünebilir. İç motivasyonu bu. Bu kadın beni anlamıyor. İkincisi, bu kadın beni seviyor mu testi yapıyor. Bu anlamıyor olayına gelince, Senin zaten onu anlaman imkansız. Tamam mı? Mümkünatı yok senin onu anlayabilmenin. Sen eğr ateş grubu olsan kendini bişey sanar su grubunu peşinden koşturma dediğini yaptırma derdi olur akrep erkeği de buna çok gelemez kavga bundan çıkıyor derim toprak olsan kafa yapısı nettir bunalıma sokar iyice akrep erkeğini ama sen hava grubusun onu en iyi sne idare edersin aşk tutku sevgi azıcıkta melankolik bi takılmayla hayatının en güzel duygularını yaşatır. Yapabilirsen mutlu mesut yaşarsın