birumut_ Deletedmom_878 ne olacak bu halimiz eşim herşeyin bir vakti zamanı var zamanı gelince olacaktır Allah bilir diyip duruyor sinirimi bozuyor tabiki de Allah bilir nasip işi ama ben oturduğum yerden de Allah karnıma koymayacak bebeği tövbe allahım
Deletedmom_878 birumut_ tövbeee he kız ovülasyon testi mi kullansak napsak yumurtlamayı kaçırdık sanırım
birumut_ Deletedmom_878 yaa nasıl başka yumurtlamam mı var anlamadım ben sadece çatlama ilişki yaşamadım ha
birumut_ Deletedmom_878 her ay kullanıyorum daha onlara ve gebelik testlerine verdiğim parayla evimi yenilerdim😂😂
arsesraa Deniiibayyy canım ya valla bana da umut oluyorsun benim de reglim yarın normalde ben kendimi hamile hissediyorum delirmiş olabilirim idrar testim negatif ama ben hissediyorum diye dolanıyorum evde eşim bıktı artık 😂😂
Deletedmom_878 birumut_ bu tekrar hamile kalabileceğim anlamına gelmiyor ki aşkım rabbim sana da nasip etsin inşallahb
arsesraa Deletedmom_878 bende Ovulasyon bu ay iki gün erken yumurtladığımı gösterdi mesela önceki ay tam uygulamaya göreydi ama bu ay iki gün fark oldu
birumut_ Deletedmom_878 yok uygulama önden gidiyor mesela bende diyor ki bugün yumurtlama ben 3 gün sonra falan görüyorum yumutlama
Deletedmom_878 birumut_ kız bende aynı sana diyorum ama kaç test kaç kan veriyorum diğeri plansız oldu baktım ki gebeyim üstüne bir sürü ilaç kullanmışıö düşük oldu