bengiyenilmez merhaba herkese 19+4 günlük hamileyim erkek bebeğimiz olacak, isim konusunda çok kararsızım güçlü bir isim koymak istiyorum. Timur ve Yamaç düşündüğüm isimlerden ☺️ sizler hangi ismi koydunuz, düşünüyorsunuz? 😍
ongen bengiyenilmez Merhaba, hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucagınıza alın insallah. Biz de erkek bekliyoruz 18+5′iz Göktuğ düşünüyoruz şimdilikkk ☺️
eylusko bengiyenilmez o zaman ben coook eskilerden kalmış unutulmaya yüz tutmuş isimlerden birini koyacağımı açıklıyorum 😅 “Osman” sağlıkla gelsinler
pinarmiracmirza eylusko En guzel isimlerden ne varsa eskilerde var canim saglikla al kucagina ♥️ benim oglumun adida osman miraç💙
bengiyenilmez eylusko ben de ilk başlarda cihangir ismini düşünmüştüm eskilerden 🙏🏻😬 hayırlı olsun ismiyle yaşasın bebişiniz 🥰
mirababy03 Merhaba hayırlı olsun inşallah sizin için Timur ismi çok güzel gerçekten bence 28 haftalık hamileyim Allah nasib ederse Mir Aslan olacak ismi ❤️
eylusko pinarmiracmirza yaa çok sevindim osman isminin bir çocukta daha olmasına. ❤️Ya tek isim olacak yada bizde 1 isim daha ekleyeceğiz ben ali Osman istiyorum ama bakalım eşim çok sıcak bakmıyor ali ismine nedense 😅😅
arican bengiyenilmez bizim de 33 olucak ramazan Alp koyacağız. (ramazan kayınpederin ismi Alp de eşimle koyduk )
mom_51 14 haftalık oldum geçen hafta öğrendim erkek olduğunu şuan karan , deniz ve selim isimleri aklımızda doğuma kadar daha çok isim düşünürüz gibi 🤭🤭
gulerahmet Bizim belli değin daha cinsiyet yarın belli olucak kız olursa masal veya kumsal erkek olursa metehan
irmairma bengiyenilmez hayırlı olsun🌸 Bulut Deha Uzay vardı benim aklımda Bulut seçtik Soyismimizle uyuluydu 😌