Lexias Kızlar her şeyi denedim sıvı olan hap şeklinde olan yok olmuyor aşırı midem bulanıyor hayatımı mahvediyor bi de öğretmenim dün gece tekrar deniyim içiyim dedim şuan okula sürünerek gidiyorum. Hiç kullanmasam nolur ki? Zaten o kadar az içebildim ki şuana kadar
Sumo Lexias Hamileliğinin ilerleyen zamanlarinda kansızlık yaşarsınız , ben ilaç kullandığım halde depolarim boş çünkü bebegi besliyoruz sizin bide meslek olarak enerjiye ihtiyacınız var , ama demir serumu işe yarayan bişey ayda bir kere taktirırsanız belki sorun olmaz doktorunuzla konuşun bi çözüm bulunur . Ama boşvermeyin.
ipekmom_ Lexias aç karna ya da yemekten hemen sonra içinde çok kötü yapıyor. Yemekten 2saaat sonra içmeyi deneyin ve içtikten belirli bir süre daha bişey yemeyin ben öyle çözüm buldum. Ya da gece uyumadan içip yatın öyle denediniz mi?
Sultansultis Lexias nbtlife endofer kullanıyorum yan etki yapmayan yeni nesil demir takviyesi, eczanede satılıyor sadece biraz pahalı ama etkisi çok iyi
Gokturkmom_ Lexias bana biri alerji yaptı biri sürekli istifra ettirdi doktorum sidefer stik önermişti hiç bir yan etki yaşamadım çok rahat kullanmıştım 🦥
Mervezzz Ben antep karasi üzüm kullanıyorum,sok marketlerde sqtiliyor, hergun aç karınla 11 yada 21 adet yemenizi tavsiye ederim , gebelikten önce çok faydasını görmüştüm ilk defa kan degerlerim normale dönmüştü, inşallah gebeliktede öyle olur 🌸
penbe_karisi Bende icemiyordum içtiğim gibi midem bulaniyorduu gün boyu karnimda ağrı yapııyordu doktroum değiştirdi suanki yazdığından çok memnunum 🥰
anneoluyorummm103 Lexias ocean microfer denemediysen dene bende içemiyordum doktorum bu bulantı yapmaz dedi gerçektende bende bulantı yapmadı