incileyto Merhaba arkadaşlar 23+5 haftalık hamileyim ilişkiden 2 saat sonra falan pembe bir akıntım olduğunu farkettim paniklemeli miyim daha önceden bir kanama yaşamadım ama detaylı ultrasonda bebeğin aşağıda olduğunu kanamam olup olmadığını daha önce sordu doktor sizce hemen acile gitmeli miyim yoksa gözlemlemeli miyim
minnosbirkiz incileyto bence doktora gitmenizde fayda var, bebeğin aşağıda olduğu belirtilmiş, genelde öyle olunca ilişki yasağı koyuluyor, Allah korusun açılmayı felan tetiklemiştir, rahim ağzı uzunluğunuza felan baktırın içiniz rahat etsin
burcinbaydar1 incileyto bence de kesinlikle doktora gidin. Bebek aşağıda demiş birde ilişki yaşamışsınız ne olur ne olmaz Allah korusun.
edannnnur incileyto acile gittiniz inşallah aşağıda olan durumlarda ilişki yatak oluyor kanama nedeni başlı başına
incileyto edannnnur sabah gittim doktora 2 saatte bir gözlemledim çok hafif bir pembelikti çünkü doktor ilişkiyi yasakkadı daha önce böyle birşey söylememişlerdi
edannnnur incileyto genelde plesenta aşağıda gördükleri an doğuma kadar ilişki yasaklanıyor atladı demek doktorunuz önemli bir konu çünkü