sedaa559_ Gebelik kesinleştikten sonra özel sağlık sigortası yada tamamlayıcı sağlık sigortası yapılır mı
Dgkfj5 sedaa559_ gebe kalmadan 1 yıl önce sağlık sigortası yapılıyor biliyorum 1 yıl içinde hamile kalmaman gerekiyor yoksa karşılamıyor
minnosbirkiz sedaa559_ bazı poliçeler gebeliğide kapsıyor, onu sigorta firmasıyla görüşmekte fayda var, diğerlerine göre bi tık pahalı sanırım ☺️ genel anlamda diğer firmalar 1 sene gebelik taahhüdü istiyor, eğer ki gebelik durumu olursa karşılamıyor
Gokturkmom_ sedaa559_ Gebelikten sonra yaptırmak mantıklı gelmiyor bana.Biz bebek düşündükten sonra yaptırmıştık 3.ayda hamile kaldım benim bekleme sürem 1adet dönemiydi doğum dahil herşeyimi karşıladı 💜🐒
pimpirikliana Gokturkmom_ merhaba şuan bende sigorta araştırıyorum Anadolu sigorta sizin bahsettiğiniz şekil demişti. Ama 5 ay muayeneleri karşılamıyor. Sizinde öyle miydi hangi sigortaydı acaba 🤔
Aleynaa8 Sonradan da yapılabiliyor - fiyat biraz yüksek çıkar sadece 🙏 Eşim sigortacı bana ayarladı sağ olsun 🙏🤣
Gokturkmom_ pimpirikliana Anadolu tamamlayıcı sağlık sigortasıydı.Ben son zamanlar randevular sıklaşacağı için ve ilk randevular çok kısa sürdüğü için özele 17.haftamda başlamıştım tam yetti hatta artmıştı hakkım.