Alexandra_grekova gulsahh52 sende de var gibi kıl gibi daha . Ama en iyisi 2 gün sonra tekrarlamak. ‘Çünkü bende daha önce ışıkta koyulttum falan öyke çizgi görmüştüm. Sonradan yaptığımda artık çizgi vs yoktu:( koyulaştırdığm için gözüm yanılmış
gulsahh52 Alexandra_grekova benim geçen ay da böyle olmuştu sonra kan verdim pozitif gördüm ama kimyasal oldu
Aylinn06 Yusufunannesi_ çıplak gözle daha net görünüyor canım resimde o kadar değil acaba yarın da ilk idrarla yapsam mı ya yarın 11. Gün oluyor
Yusufunannesi_ Aylinn06 istersen bir de sabah ilk idrarla yap ama çizgi gri gibi de durmuyor, üst tarafı falan belli renkli. Kuruma çizgisi renkli olmuyor
Aylinn06 Yusufunannesi_ ya ben az önce awox yaptım hiçbir şey çıkmadı koskoca negatif çıktı ay kafayı yiyeceğim artık en sonunda ya
Aylinn06 gulsahh52 https://mutluresim.com/image/IMG-6966.X2BeZC Bak canım hiçbir şey yok olsaydı her türlü çıkardı diye düşünüyorum burda çok okudum awox 6 hcg’yi bile gösterdiğini algıladığını artık daha yapmayacağım baktım ki regli günüm geçiyor öyle yaparım çünkü günlerdir çok yoruldum çok üzülüyorum olmadığı için