Aylinn06 Busranur_mnts test yapmayacağım diyorum sürekli kendimi yaparken buluyorum canım tutcam kendimi yapmayacağım diyorum ama sonu hüsran oluyor..
gulsahh52 serenss aslında bunu eşimde soyledi sadece çocuk amaçlı benimle ilişki yaşamak istemediğini , duygusal ilişki yaşamak istedıgını söyledi sürekli ama ben çok taktım kafaya
fatma14gamze Bence erken Olabılır benım bat 8 Kasım uygulamaya göre tahmını 12. Gün bugün beta HCG 6 çıktı
Aylinn06 fatma14gamze canım benimde uygulamaya göre 13-14 Kasım olarak gösteriyor ama sorun şu ki hiçbir belirtim yok yani ne gebeliğe dair ne de reglime dair hani akıntı vs de yok
Yusufunannesi_ Aylinn06 yumurtlama günümüz aynı sadece benim bat 11 Kasım, ben de bekliyorum. Bir yanım test yap diyor bir yanım yapma diyor, beklemek çoooook zor.
arsesraa Aylinn06 canım bence senim henüz erken yani reglden bir gün önce negatif görüp bir gün gecikme ile pozitifi gören bile var
Aylinn06 arsesraa evet canım çok okudum burda inşallah benimde öyle olur ben sadece yumurtlamayı değerlendirebildim çatlamayı değerlendirmedim :(
zumra43 Aylinn06 8 gün kala rrken gebelik testinde negatif çıktı 3 gün kala normal kaset testle silik çizgi çıktı
Yusufunannesi_ Aylinn06 ben de negatif görürsem ağlarım, insan üzülüyor, kafasına takıyor. Beklemek zor, negatif görmek daha da zor
Aylinn06 Deletedmom_878 ayy canım benim çok teşekkür ederim inşallah olumlu sonuçla dönerim sana çok istiyorummm 🥹🥹🫶🫶