Sevvalllpo Merhaba bebeğim şuan makat gelişli ve doktorum 20 kasıma sezeryan planladı bu saatten sonra daha dönmez dedi. Sizce döner mi 37den sonra böyle bi durumla karşılaşan var mıı
alyass Sevvalllpo son zamanlarda bile dönebiliyor belli olmaz ama doktorunuz doğru olanı yapıp risk almamış. Dönerse normale döner sanıyorum.
Havin49_ Sevvalllpo Cnm ztn çoğu doktor 36 ya kadar döndü döndü sezeryan yapıyor yoksa haftan büyük değişmez gibi
Gullu1094 Sevvalllpo dönebilir canım benim ilk oğlum son anda döndü düşün yani bna sezeryan günü gerçekti 37 haftaliktim ve döner seninki dedi ve 38 de suyum geldi gitigimizde baş gelişti ben bile şok olmuştum yani sürekli hep makat gelişi diyorlardı o yuzdn son ana kdr dönebilir yani
serennn3535 Sevvalllpo merhaba canım bebeğini sağlıkla kucağına almışsındır inşallah 🙏 şuan ben de aynı senin durumundayım acaba bebeğin dönmüş müydü ? Normal doğum mu yaptın
Sevvalllpo alyass İlk gebelik olduğu için makat gelişle normal doğuma alıp seni de bebeği de riske atamam dedi. 20 kasıma kadar dönerse direkt doğuma alırız dedi ama bakalım inşallah döner egzersiz yapıyorum
alyass Sevvalllpo yani dönen bebekler var ama bebek nasıl geleceğini kendi seçiyor zaten o yüzden hiç kasılmayın oluruna bırakın 🥰
Sevvalllpo Gullu1094 İnşallah döner 🙏 benim de son 1 haftadır suyum artmış bu da dönmesi için iyi bir şey dedi doktor bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah
Havin49_ Sevvalllpo valla ilk defa makat bebeğin normal doğrultulduğunu duydum çok tehlikeli bişey asla dönmezse böyle bişeyi tercih etme
Sevvalllpo alyass Valla o nasıl isterse öyle oluyor gerçekten 😂 inşallah döner en başından beri kendimi hep vajinal doğuma hazırladım şimdi yavaştan sezeryana da hazırlamaya başladım hayırlısı artık
Nihan87 36+5teyim, 34te makat gelişe döndü, yarın gideceğim eğer baş geliş olmadıysa sezaryen için gün verecek. İlki normal doğumdu ama doktor riske atamam dedi bakalım hayırlısı