tontirikinannesi Kızlar Selamm Hamileliğin 36. ve 37. Haftalarında yapılması gereken testler var mı? Ben sadece kontrole gidiyorum ve nst ye girdim bi kere. Sizde durumlar nasıl oldu??
alyass tontirikinannesi 38+3te sezaryene geçeceğim. Şu an 36+5 oldum. Pazartesi günü sezaryen öncesi tahlillerimi yaptırdı doktor. Açlık şekerim kan grubum enfeksiyonum var mı gibi bir sürü genel tahlil baktı. Cuma nst ye gireceğim o zaman değerlendirme yapacak tahlillerime
tontirikinannesi Olağan demir ölçümleri vs hariç yapılması gereken bir şeyler var mı? Paylaşırsanız sevinirim bu haftada olan hamileler olarak hepimiz faydalanalım. 🌸
tontirikinannesi alyass sezeryan öncesi yapılan testler var o zaman anladığım kadarıyla. Sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah ben de 36+4 üm ❤️ haberleşelim mutlaka 🤩
alyass tontirikinannesi evet genel testler bunlar her ameliyat öncesi yapılan rutinler. Çok teşekkür ederim canım 🥰 senin bebeğin de sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah 😘 tabii ki haberleşiriz 😊
Selo3 34.haftada hemogram verdim 37+4 şuan sadece muayene ve nst ye giriyorum ben bir sorun yaşamadık hiç çok şükür