lim1oata Anneyim6 Çok zor birseymis bu isim konusu 🥲 Benimde uzun süre içime sinen bir isim olmamıştı. Aynı haftalardayiz 😊
Pelinnn2 lim1oata amiiinnn cokkk teşekkür edermmm tüm evlatlarımızın bahtları açık ve güzel olsun inşallah 🌸🌸🌸
B-01 lim1oata Ben yeni moda isimleri sevemiyorum ya oyuncak bebek ismi gibi geliyor önerilerin çoğu da o tarz isimler.Nasip olursa hem eski hem güncel her dönemin ismi olan Bilge ismini koyacağım
lim1oata B-01 Evet uydurma isimler gibi geliyor bana da değişik farklı dursun derken ortya çok garip isimler çıkıyor🙄
lim1oata Anneyim6 Benim kız olacak hala tam bu diyemiyorum içime sinmedi bir türlü 🙄 Yakında doğacak sayılı zamanımız kaldı 😂 Ya çevremde var o isimlerden , yada uydurma isim anlam gibi geliyor vazgeçiyorum uzaklaşıyorum yada çok eski bilindik sıradan geliyor biz mi çok seçiciyiz anlamadım 😔
Aysunays lim1oata Ben de aynı durumdayım. Aslında eski klasik isimlerden beğendiklerim var ama herkesin ismi lina luna mila filan benim ismim niye eski der diye korkuyorum😅 modern anlamı güzel isimlere bakıyorum onlar da genelde çok konmuş oluyor mesela duru asya gibi isimler çok güzel ama çok fazla var.
Anneyim6 lim1oata özel olsun güzel olsun istiyoruz suç mu canım ömrünün somuna kadar kullanacak sonuçta pişman olunacak bir isim koymak istenmiyor insan
lim1oata Aysunays Ayy bu benim aklımdan da geçti koyacağım isim çok mu eski kalacak bu nesilin yanında biraz sırıtırmı falan bir cikmaza giriyorum ama onunda benimde pişman olmayacağımız bir isim olmalı diyorum ve o ismi bulamıyorum 😂